4/11/21

SymphonyL'alumnat de ha visitat "Symphony" al CaixaFòrum. Es tracta d'una experiència immersiva audiovisual única, a través de la qual es descobreix la música clàssica gràcies a la tecnologia de realitat virtual. Un viatge a través de les emocions i la música que els ha deixat viure la música des de dins.

Primer han visionat un audiovosual de presentació en gran pantalla i sistema de so envoltant per passar tot seguit a la sala per viure-hi una experiència immersiva.

Amb les ulleres de realitat virtual posades l'alumnat ha entrat dins d'un violí, concretament dins la seva caixa de ressonància, també han vist com un luthier el construeix. Després han entrat dins del concert i s'han  pogut sentir com un músic més dins de l'orquestra. Les cadires giratòries permetien mirar a tot el voltant i veure la sala de concerts plena. Han escoltat les composicions de Beethoven, Mahler i Bernstein, tocades pels més de 100 músics integrants de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra i dirigides per Gustavo Dudamel

Ha estat molt emocionant!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada