27/2/19

Concurs NutriXef


L'alumnat de 6è, durant la setmana de la fruita, ha participat al concurs NutriXef. Es tracta d'una proposta didàctica en format de concurs en què els nois i noies han après com comprar de manera sostenible, com dur una dieta equilibrada o com consumir fruites i verdures fresques de manera responsable.

Per grups i de manera col·laborativa han anat sumant punts a mesura que anaven superen diverses proves com ara la de fer les compres tenint en compte diversos criteris: fruita i verdura de temporada, de proximitat, sense envasos contaminants, sense processar i de temporada.

En una altra prova han hagut d'endevinar fruites i verdures només a través del tacte. N'hi havia de fàcils com una mandarina o un porro, però ha estat el moment en què molts alumnes descobrien com era una xirivia o un nap.

L'última prova ha estat la de tast, on amb els ulls embenats els equips han hagut d'encertar la fruita que els han donat per tastar.

Per acabar l'activitat Mr Pastanaga i Mrs Bròquil els han obsequiat amb una deliciosa macedònia de fruita i iogurt i un diploma acreditatiu de la partacipació.
Cap comentari:

Publica un comentari