23/10/18

Tallers Joc.Cat i Joc.M4t a Cicle Mitjà

Aquest curs l’alumnat de Cicle Mitjà farà uns tallers de llengua catalana i de matemàtiques per treballar i aprendre de manera més lúdica i experimental.

Aquests tallers es faran per grups de 15 alumnes, cada grup té el nom d’un cim català, cosa que alhora ajudarà a iniciar-se en el coneixement de la nostra geografia.

JOC.CAT

Els tallers que es faran a Joc.Cat seran orientats a millorar les competències lingüístiques: “Juguem amb els mots” posarà com a eix de l’activitat la millora del lèxic, “Ara escric” es basarà en fer propostes d’expressió escrita, “Parlem-ne” tractarà l’apartat de l’expressió oral, “Alerta!” anirà adreçat a prendre consciència de l’ortografia de les paraules i “En veu alta” es referirà a millorar la lectura interpretativa.

JOC M4T

Pel que fa al Joc.M4t es faran cinc tallers per treballar la competència matemàtica: “Juguem amb els nombres” on es faran activitats de numeració, “Mesurem” amb activitats vivencials de mesura, “Formes” on es posarà èmfasi en la geometria i l’orientació en l’espai, “Tenim un problema!” on aprendran a trobar la manera de resoldre problemes matemàtics i “Possible i impossible” que es basarà en l'apartat d’estadística i probabilitat.

Esperem que l’alumnat gaudeixi i aprengui d’aquestes propostes que els hem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada