2/2/16

Teatre de 6è A i B

Els nens de 6è A i B el divendres 22 de gener van representar davant dels pares les obres de teatre que havien estat preparant durant el primer trimestre. El resultat va ser molt satisfactori, i el més important, els nens van gaudir molt d’actuar davant d’un públic tan entregat.

6è A va fer una obra titulada “CINE”, la qual tractava de paròdies sobre escenes de diferents pel·lícules com: Titanic, Forest Gump, El nàufrag etc Els nens van voler triar pel·lícules que poguessin ser del gust dels pares, en lloc del seu gust. Un cop triades, havíem de començar a muntar, fer grups d'interpretació i poc a poc anar formant la trama de l’obra. El resultat final va ser una obra dinàmica amb músiques i personatges coneguts i molts moments divertits.

6è B va fer l’obra titulada “SUPERBOWL” a partir del treball realitzat a classe. Van crear personatges amb unes característiques “especial”, i un cop creats els personatges va tocar triar una temàtica en comú, per a poder entrellaçar a tots els personatges. La temàtica triada, va ser un partit de la Superbowl. D’aquesta manera ja podíem començar a muntar l’obra, les escenes i el fil conductor que aniria presentant a tots els personatges.

Podeu veure l'àlbum de les fotografies aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada