15/4/15

Una classe d'Educació Física diferent

Aquesta setmana els alumnes de 6è de Primària vam fer una classe d'educació física diferent, amb uns estudiants de magisteri d'educació física de la University College Syddanmark de Dinamarca.

Per començar vam fer dos jocs que els havíem preparat nosaltres i que vam haver d'explicar en anglès perquè no entenien ni el català ni el castellà. Un dels jocs va ser "El mataconills", primer dos capitans van escollir les persones que volien al seu equip i després vam començar a jugar. Els dos equips en diferents espais van jugar per separat a aquest joc. Els nois i noies també van formar part dels nostres equips, eren molt bons perquè ens eliminaven ràpidament, però nosaltres també els eliminàvem molt a ells, va ser molt divertit.Després vam jugar a un altre joc que és diu "Pajaritos" i en què cal anar al camp de l'equip contrari a agafar-los els cons, colpejant-los amb una pilota. Quan els toques te'ls emportes al teu camp. Aquí teníem dos porters que impedien que toquessin els cons de cada equip. Per poder avançar fins els cons calia passar-se la pilota entre els jugadors del teu equip. Ens ho vam passar molt bé jugant amb ells ja que al ser més alts podíem fer passades molt altes i ells les agafaven.

La segona part de la classe l'havien preparat ells. Ens van explicar dos jocs en anglès, un era una dansa tradicional de Dinamarca i amb molta atenció vam aconseguir entendre tot allò que ens deien i fer-ho molt bé. 
L'altre joc era fer un cercle ben junts i quan diguessin tres havíem d'asseure'ns a sobre del company que teniem darrera, vam jugar-hi poc temps però vam riure molt.Per últim, el joc que ens van explicar va ser el "Pitxi" i com al beisbol, uns batejaven amb una raqueta una pilota de tennis que una noia tirava i sortien corrents, i uns altres intentaven tornar la pilota ràpidament al "pitxi" abans d'arribar a les bases.

Ens ho vam passar molt i molt bé i al final ja no ens feia tanta vergonya intentar parlar en anglès amb ells, ah!! i ells també volien que nosaltres els hi ensenyéssim castellà. En acabar, per tenir un record ens vam fer una foto tots junts, els estudiants danesos i nosaltres. Ens ho vam passar "super" bé i ens agradaria repetir-ho un altre cop algun dia.

Alumna de 6èC de Primària
Laura RamosCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada