15/1/15

Descobrint la Barcelona Smart

Avui els nens i nenes de 2n han fet una activitat molt interessant sobre el projecte de Smart City que l'Ajuntament de Barcelona està engegant. 

A través d'un conte, que té per protagonista una girafa que es diu Ona, han conegut algunes de les innovacions tecnològiques que hi ha a Barcelona. 
Seguidament i durant una hora han fet uns tallers amb uns monitors per aprendre què vol dir ciutat intel·ligent i en què ens ajuda això a les persones perquè puguem viure millor a la nostra ciutat. BCN Smart City

Durant l'activitat els alumnes han estat acompanyats per alguns periodistes que els hi han fet preguntes sobre tot el que han après. I aquesta mateixa tarda han sortit per la Televisió de Barcelona (BTV). Els voleu veure? doncs cliqueu sobre la imatge de l'Ona o al següent enllaç web: BTV - PORTADATECNOLOGIA Els alumnes de primària aprenen com funciona una ciutat intel·ligentI el proper cap de setmana també sortiran en un reportatge que està preparant La Vanguardia per al seu suplement setmanal.Cap comentari:

Publica un comentari