4/11/14

CASTANYADA 2014

Enriqueta la castanyeraUn any més a l'Escola Joan Pelegrí vam celebrar la Castanyada amb molta alegria i il·lusió. El passat divendres l'escola es va vestir de tardor, durant el matí vam guarnir el pati i van rebre l'esperada visita de la nostra estimada castanyera Enriqueta que, com cada any, no falta a la cita. 


Enguany s'ha passejat per tots els racons de l'escola, fins i tot vam tenir el plaer de veure-la a la piscina, recordant-nos amb les seves històries com de bonica n'és aquesta tradició de coure castanyes i moniatos. 


Arribada la tarda va començar la festa. A primera hora cada classe va rebre la visita dels esplèndits castanyers de 6è que havien preparat diferents activitats per jugar i passar una estona ben entretinguda a les aules. 
Acabades les seves activitats vam anar baixant per cursos al pati on ens vàrem menjar les castanyes tots plegats.Amb la panxa plena d'energia tocava animar la festa amb les danses que de P3 a 4t els alumnes havien estat preparant. Van ser totes molt boniques i especials per l'ocasió, i tots i totes les van ballar molt bé i amb molt de ritme.I els més grans, els alumnes de 5è i 6è, passaren la resta de la tarda fent discoteca i ballant ben animats al menjador i la sala Mozart. 

Com veieu va ser un dia ben complert, amb temps per treballar, divertir-se, riure i gaudir de la festa!!

Cap comentari:

Publica un comentari