10/6/14

Concursos Matemàtics

Van ser molt emocionants els concursos de matemàtiques, l'alegria de saber que jo, Èric Ryhr, havia estat dels millors de Catalunya, o fins i tot d'Espanya en mates. Aquests dos concursos en que vaig participar m'han donat la oportunitat de saber fins a on arriba el meu potencial. Ara explicaré més o menys el que vam fer a cada concurs.

Pangea: En aquest concurs, primer de tot vam fer una prova a l'escola i d'aquesta prova només va sortir un classificat, jo.
Uns dies després, el mateix dia que la segona fase de cada concurs, vaig anar a la Universitat Gabriel Ferrater, a fer la prova. Les proves d'aquest concurs consistien en respondre 25 preguntes amb resposta A, B, C o D. Vaig quedar 1r de Catalunya i 4t d'Espanya.

Fem Mates: Primerament, ens van donar uns problemes a l'escola que havíem de respondre en un PowerPoint, i el que tingués la resposta més ben explicada ( i correcte ) passaria de fase. Al final, el Joel García, el Marc Castells, la Mireia Muñoz i jo vam passar de fase.

A la segona fase, va ser gairebé el mateix, ens van posar 4 problemes, i els havíem de respondre el millor possible. Al final només jo vaig passar de fase. Mentre jo em dirigia a la universitat Gabriel Ferrater per participar a l'altre concurs, ells van fer la prova de grups.
A la tercera fase, que se celebrava a Reus, primerament vam fer la prova de grups ràpida, on havíem de respondre uns problemes en equip, correctament, i el més ràpid possible. Després vam fer la prova individual on havíem de fer el mateix que a la segona fase, però aquest cop eren 3 problemes, enlloc de quatre. Després, abans de dinar, vam contemplar un espectacle de màgia amb cartes. Després de dinar, vam anar al centre de Reus a fer la prova de grups pràctica en la que havíem de resoldre problemes relacionats amb l'entorn. Vam anar a tres llocs diferents, i a cadascun havíem de resoldre 4 problemes.
Finalment vam tornar a la universitat a fer l'entrega de premis on vaig quedar 2n de Catalunya.

Alumne de 6è B de Primària
Èric Rhyr

Cap comentari:

Publica un comentari