9/5/14

Les convivències de 1r


Aquests dies els nens i nenes de 1r estan passant unes magnífiques convivències a Les Àmfores una casa de colònies molt aprop de Taradell. Dimecres ben d'hora van sortir molt animats de Barcelona.
Un cop arribats vam deixar les habitacions preparades i després d'un bon dinar es van preparar per a buscar un tresor que estava molt ben amagat.


Va ser molt divertit córrer a través del bosc per a trobar-lo, un primer dia molt i molt divertit.Ahir dijous també van tenir un dia de sol molt maco per a seguir fent activitats. Pel matí van jugar a un Joc de l'Oca gegant tots junts en què van haver de superar moltes proves com la de treure caramels d'una palangana amb la boca.

Després de gastar molta energia van necesitar un bon dinar per agafar forces per la tarda. L'activitat de la tarda però, va ser més tranquil·la i va consistir en fer paper. La veritat és que això d'embrutar-se les mans retallant diaris i fent pasta de paper va ser interessant i distret d'aprendre. Avui esperen gaudir d'un gran dia més fent noves i diferents activitats abans de tornar a casa. Encara que s'ho estant passant tan bé que ja si quedarien uns dies més. Fins a la tarda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada