4/4/14

Carnaval 2014


Després d'entrevistar als nostres companys de l'escola des de P5 a 6è sobre la magnífica festa de Carnaval que vam celebrar, ens han explicat que les disfresses que més els hi van agradar de tota la classe, van ser: la de vaquer, la de faraó, de samurai, de ninja, mexicà, geisha, català, àrab, militar... pel que es veu els en hi van agradar moltes. També els hi vam preguntar que si ho havien passat bé i ens van respondre que sí, que va ser un dia ben diferent als altres i que tant la desfilada com la rua havien sigut molt entretingudes.

A la pregunta de quina activitat els hi havia agradat més, ens van respondre que la rua, també una obra de teatre i les pel·lícules que alguns durant el dia i per grups van veure... 

Finalment els hi vam preguntar en què havien col·laborat en la festa i els nenes de cicle mitjà ens van respondre que van fer unes  banderoles per guarnir el pati, i uns mitjans de transport amb les seves cares i unes màscares per decorar el porxo a secretaria. 

El tema de aquest any tenia el títol de La volta al món i per aquest motiu les disfresses anaven dedicades als diferents països i cultures del món. Ha sigut un tema que en general ha agradat bastant.

Alumnes de 6èA de Primària
Marina Fenosa i Ylianis García


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada