13/1/14

Fish & Chips


El 22 de Novembre els nens i  nenes de 6è vam viure una gran experiència, vam ser els protagonistes d’un programa de televisió. Per això ens vam haver de despertar molt d’hora i a les 6:45 ja havíem d’estar al C/Tarragona,  davant la xurreria, per anar cap al plató de Fish & Chips on havíem de concursar enfrontant-nos  a una altra escola, l’escola Voramar.
Tots estàvem molt nerviosos, sobretot els que eren els concursants: Guillem Eliasson, Mireia Muñoz i Víctor Marín. Quan vam entrar al plató ens vam sorprendre molt, perquè no era tan gran com ens imaginàvem vist per la televisió.
Un cop tots dins els que feien de públic vam estar una estona practicant el ball i la manera d'aplaudir, el senyor que ens ho ensenyava, era molt simpàtic i graciós i això va ajudar a què ens portéssim millor i estiguéssim atents perquè ho volíem fer bé.
Quan va començar el programa els  concursants estaven molt nerviosos, tot i així ho van fer molt bé a totes les proves, llàstima que al final per ben poc no vam guanyar. Però això ens va ser igual, ja que ens hi vam esforçar de valent i vam gaudir d’una experiència inoblidable, ens ho vam passar molt bé!!!!

Alumnes de 6è C de Primària
Clàudia Vilà i Gemma Palomeras 

Cap comentari:

Publica un comentari