19/11/13

La CastanyadaLa setmana del 28 d'octubre els nens i nenes de l'escola van estar preparant-se per la castanyada.

Els de p-5 primer , segon  i tercer van estar fent els panellets. Els nois i noies de 5è van estar guarnint la secretaria. Els de sisè van estar fent grups per fer de castanyers i guarnint el porxo. Els de P-3 a quart,  la Mariuca els va anar a veure, i als de P-3 els hi va portar cargols enlloc de castanyes.
Cada curs va fer un mural: els de p-3 una paperina amb castanyes, els de p-4 van fer un paisatge amb cargols, P-5 van fer un mural de fulles i castanyes, els de primer van fer les tres bessones fent panellets, els de segon van fer un bosc ple de bolets, tercer una castanyera, els de quart un paisatge d'arbres, i finalment, els de cinquè van fer unes vinyes i sisè unes fruites de temporada. Tots van quedar molt macos!


La tarda del 31 d'octubre tots els nens i nenes estaven molt emocionants per la festa. Els nois i noies de sisè van fer de castanyers i als nens petits els hi van agradar molt els jocs que els hi van prepara. A les quatre va ser l'hora de menjar castanyes. Estaven boníssimes!. De P-3 fins a quart van ballar aquestes danses al pati, entre d'altres: El xipi xipi, la castanya, en Joan petit quan balla... Mentrestant els nois de cinquè i de sisè van fer una discoteca. Va ser una tarda molt divertida!


Alumnes de 6è C i 6è B de primària
Anna Bertran i Mar Franco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada