20/6/13

4t Creix amb el peix


Per acabar el curs els nens i nenes de 4t han fet una excursió a Mercabarna on han visitat el centre d'informació de Creix amb el peix. Allà els hi han explicat la importància que el peix té en la nostra alimentació i com caldria menjar-ne de forma més habitual de la que ho fem. 

A més a més en el centre tenen un munt d'activitats interactives que als han ajudat a aprendre i conèixer molt més tot aquest món del mar.



També s'han acostat a visitar el lloc on es ven el peix al Mar és mar, allà han vist com funciona la venda del peix des del majorista als peixaters de les nostres botigues i mercats. Però el moment més especial ha estat quan els hi han deixat veure i tocar diferents tipus de peix i marisc (llamàntol, llagosta, crancs...). Com veieu tot d'allò més interessant. 


I finalment que millor acabar la sortida que, després d'haver vist tant de peix, fer-ne un bon àpat. I així ha estat, s'han encaminat cap al restaurant on els hi tenien preparat un suculent dinar a base de: calamars a la romana, peixet fregit i una bona amanida... tot ben saludable!!



Han tornat molt contents i sorpresos pel munt de coses que els hi han ensenyat, de ben segur que no es miraran el món del peix amb els mateixos ulls a partir d'ara.



Cap comentari:

Publica un comentari