2/4/13

Jornades Culturals 2013

Les Jornades Culturals han passat i , com cada any, les hem dedicat a conèixer una mica més la realitat del món i a col·laborar amb alguna associació o entitat.

Enguany ens hem apropat a la realitat de Guarjila un petit poble de El Salvador. Per conèixer millor el seu país i com es viu a El Salvador. 

Tots els cursos hem dut a terme diferents activitats per aprendre com i on viuen, què mengen, com són les escoles, quins aspectes, en definitiva, donen personalitat a la seva cultura (folklore, danses, músiques, gastronomia...), informació que hem plasmat en uns bonics i molt ben fets murals. 
Els més petits fins i tot es van atrevir a fer unes "bolitas de coco" amb les quals es van llepar els dits de tan bones com estaven. També cadascun de nosaltres ha fet un cartell amb el seu nom, per fer-ho hem utilitzat uns dibuixos típics de El Salvador que han servit per decorar-los d'una forma ben original. Un cop acabats els hem penjat pels passadissos i les aules per ambientar l'escola.Per posar punt i final a les Jornades enguany, vam decorar les nostres aules amb tota la feina feta al llarg d'aquests dies. 

I divendres, durant el matí els companys de la resta de cursos de l'escola van poder passejar per les aules i veure totes aquestes feina i, a la tarda amb les portes obertes van ser els pares i mares els qui van poder visitar i veure les nostres feines. 
A més a més també van poder elaborar una banderola de paper amb la qual al final vam animar la hissada d'un cartell que va servir per mostrar la unió entre el nostre país, Catalunya,  i Guarjila, El Salvador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada