1/2/13

Això s'acaba!!!Avui hem tingut un dia d'esquí molt maco de sol. En arribar a pistes ens hem equipat com cada dia per començar a esquiar, i ara ja hem estat capaços de fer moltes coses: fer cunya, el cotxe, baixades ràpides ... i sense anar tant per terra!!

A la tarda hem tornat a anar a les instal·lacions esportives a jugar una mica tots junts a bàsquet, futbol o simplement a conversar i passar una estona tranquil·la. En acabar, hem tornat a les respectives cases per dutxar-nos i començar a endreçar les bosses per demà anar més tranquils. 
I ara estem tots disfrutant de la nit de discoteca ballant d'allò més i aprofitant els últims instants que ens queden aquí a Tuixent. Demà tornarem a casa amb un motxilla plena de moments, records i experiències per compartir que sempre guardarem a la memòria.

Demà en directe cadascun de nosaltres ja us explicarem totes les aventures d'aquests dies, ens retrobem  al voltant de les 19h de la tarda al carrer Tarragona (cantonada St. Nicolau) comptant que no trobem incidències de trànsit. 
Fins demà!!

1 comentari:

  1. Bon dia,
    Aprofiteu molt bé el darrer diu. Divertiu-vos moltíssim. Que tingueu un molt bon viatge de tornada i ens veiem a la tarda a Barcelona.
    Que vagi molt bé.
    Família López Monreal

    ResponSuprimeix