6/11/12

La CASTANYADA
Al dia 31 d'octubre a l'escola vam celebrar la Castanyada i els nens i nenes per celebrar-ho van fer diferents activitats.
Durant els dies 29, 30 i 31 per exemple els de P5, 1r i 3r van posar-se el davantal i van fer tot tipus de panellets: de xocolata , de pinyons, de fruita confitada, ametlles, coco ...
Durant el matí, entre tots els nens de P3 a 4t van estar fent un mural conjunt de la tardor.


Abans de muntar-lo cada classe havia fet un dels elements que hi sortien: els de P3 van fer els núvols, P4 gotetes d'aigua, P5 van fer cargols i bolets, 1r les fulles dels arbres, 2n i 3r els arbres i uns esquirols, i finalment els de 4t van fer el terra i el cel.A la tarda els nens i nenes de P3 a 5è van participar de les activitats que els castanyers, que eren els nens i nenes de 6è, durant mitjà hora els hi havien preparat. Després van baixar totes les classes amb els castanyers al patí i ,tots junts, van menjar-se les castanyes.


En acabar els castanyers van anar al menjador i els de 5è a la sala Mozart on hi van fer una discoteca. Mentre que els nens de P3 a 4t van ballar al pati les danses que havien assajat durant dies. 
S'ho van passar molt bé.

Alumnes de 6è A i C de Primària
Aitor Pinazo i Ramon RibasCap comentari:

Publica un comentari