12/9/12

Jocs Olímpics 2012

El passat dia 18 de juny a l'escola Joan Pelegrí es van viure moments de gran emoció en la inauguració dels seus JOCS OLÍMPICS 2012. Tots els alumnes envoltaven el pati quan s'anunciava l'entrada de la bandera olímpica mentre sonada l'himne olímpic.
Un grup format per diferents alumnes de l'escola va ser l'encarregat de passejar-la donant una volta sencera al pati. Seguidament la bandera va ser hissada a dalt de tot de la l'escola on va presidir els Jocs durant tota la setmana.

Després i seguint el mateix camí que els anells olímpics feia entrada la Flama olímpica de les mans de la Mercè Velilla que fou l'encarregada d'encendre el nostre esplèndid peveter. Va ser l'altre moment molt especial de la inauguració.

A continuació el Dani ens va presentar el símbol de l'Arbre dels Valors i va començar a cridar cadascun dels encarregats triats per portar un dels valors sota els quals, durant aquells dies, vam competir.


Finalment els Jocs van quedar inaugurats, i a partir d'aquell moment tots vam gaudir de molts i grans moments units per l'esport.Cap comentari:

Publica un comentari