23/2/12

Un Carnaval molt marí


El divendres dia 17 els nens/es de l'Escola Joan Pelegrí ens vam disfressar d'alguna cosa relacionada amb el mar.A les 9:00h el Consell del Bull va anar per les classes a revisar les disfresses i a recollir les banderoles que els nens/es havien fet per penjar-les al pati. Al cap d'una estona vam baixar al pati per jugar.


A les 11.30 passades, vam baixar al pati on vam sentir els tambors tocats per nens i nenes de 6è, abans que el Carnestoltes ens llegís el seu pregó. Després totes les classes vam desfilar pel pati perquè tots poguéssim veure'ns les disfresses els uns als altres. A continuació, vam fer la Rua de Carnestoltes pels carrers del barri.

A les 15:00h, 6è va anar a les classes de P-3, 5è a les de P-4, 4t a les de P-5, i 3r a les de 1r i 2n per baixar al pati a veure els pastissos que havia fet cada classe i votar el més bonic. Uns quants alumnes de 6è van estar recollint i contant els vots de tothom per saber quina classe havia guanyat i quines havien quedat segones i terceres. 

Finalment la classe que va guanyar el primer premi va ser 2nC, la que va guanyar el segon va ser 1rA i la que va guanyar el tercer premi va ser 6èC. Per acabar totes les classes vam fer un intercanvi de pastissos i vam tastar el que havia fet la mateixa classe i el d'un altra.
En definitiva, ens ho vam passar molt bé tots junts !!

Ens tornarem a veure a la pròxima notícia.

Anna Astorza, Àlex Farré
Alumnes de 6èC de Primària


Fotografies CARNAVAL 2012 

Cap comentari:

Publica un comentari